Over Apotheek Tanthof

Geschiedenis

Apotheek Tanthof bestaat sinds 1979 en is gevestigd naast het Gezondheidscentrum Tanthof op de Veulenkamp 43 te Delft.
In ons verzorgingsgebied, werken wij samen met 7 huisartsen. Er bestaat een computerkoppeling met alle apotheken in Delft en met de huisartsen praktijken.
De meeste klanten komen hun medicijnen in de apotheek afhalen en we besteden veel aandacht aan voorlichting aan de balie. Voor een aantal patiënten verzorgen we hun medicijnen in Baxterrollen die (twee)wekelijks thuis worden bezorgd.
Sinds oktober 2009 nemen we deel aan de Central Filling door Apotheek Vrijenban in Delft. De apotheek bezit per 1 januari 2011 een HKZ certificaat. Een keer in de drie jaar doet de apotheek mee aan het onderzoek: Apotheek door cliënten bekeken van NCPF.

Onze visie

Apotheek Tanthof streeft naar farmaceutische zorgverlening op een kwalitatief hoog niveau waarbij voldaan wordt aan de vraag van de patiënt maar waarin ook de zorgverlener voldoening vindt. We willen dit bereiken door een plezierige en open samenwerking te ontwikkelen binnen het team en naar andere zorgverleners waarbij duidelijk is wat ieders positie is. Dit alles kan alleen bereikt worden wanneer de apotheek financieel gezond blijft zodat ook de zorg die wij bieden, betaalbaar blijft.

Openingstijden

Apotheek Tanthof is geopend van Maandag t/m Vrijdag: 8.15 - 18.00 uur.

Privacy

In Apotheek Tanthof proberen wij er alles aan te doen om uw privacy te waarborgen. Voor bepaalde gesprekken nodigen we u uit in onze spreekkamer plaats te nemen. Wanneer u op andere momenten meer privacy wenst, mag u altijd vragen om in de spreekkamer het gesprek voort te zetten.

Vacatures

Er staan momenteel geen vacatures open.

Contact gegevens


Persoonsgegevens gewaarborgd

Uw huisarts en apotheek zullen u om toestemming vragen.Daarna leggen ze in uw dossier vast of u toestemming hebt gegeven.Soms heeft u bij een huisartsenpraktijk of een apotheek contact met meerdere artsen of assistenten.Zij kunnen via één van hen uw toestemming vragen. U kunt ook zelf contact met uw huisarts en apotheek opnemen. Vanaf 1 januari 2013 mogen uw huisarts en apotheek uw medische gegevens niet zonder uw toestemming beschikbaar stellen voor raadpleging via de zorginfrastructuur.Als u geen toestemming hebt gegeven,kunnen zorgverleners uw gegevens ook niet inzien in noodsituaties.
bron: vzvz.nl